International Affairs Group B.V organiseert evenementen, concerten en entertainment voor particulieren en bedrijven. Sinds 2002 is IA Group gespecialiseerd in tourmanagement en webapplicatie voor de zakelijke markt. IA Group bestaat onder andere IA Ticket en IA Booking.

Ontwikkeling

Het bedrijf en aantal medewerkers groeit snel en in 2020 gaat IA Group uitbreiden met een leerplatform genaamd IA Learning. IA Learning is een bedrijfsschool met een laagdrempelige leerplatform waar medewerkers de mogelijkheid krijgen om zichzelf te ontwikkelen en om te leren. Het is van belang om groei op maat te bieden wat aansluit op individuele behoeften van medewerkers zodat medewerkers hun werk leuk blijven vinden.

SLIM-Regeling

Deze initiatieven en activiteiten vallen binnen de SLIM regeling. IA Group heeft subsidie ontvangen om medewerkers de mogelijkheid te bieden om hun kennis, vaardigheden en beroepshouding ontwikkelen tijdens hun werk.

woman and man sitting in front of monitor

IA Learning gaat van start in September 2020. Houd de website en socialemediakanalen van International Affairs Group in de gaten voor meer informatie!

       icon      icon       icon

    Dit project hebben wij kunnen realiseren door de UVB: Uitvoering van beleid.

Logo van SZW

Ministerie van Sociale zaken en werkgelegenheid